Agenten zijn goden en EBS ook (aangeboden)
15 Mar 2013, 22:30
foto


Ik las het stuk van de heer Tikai en ik moet hem meedelen dat agenten goden zijn. Twee lampen van de straatverlichting voor mijn huis zijn sinds december doorgebrand. Ik heb dit doorgegeven aan de EBS via 175. Ik heb ze sindsdien een paar keer erop geattendeerd en ze verteld dat waar ik woon geen buren zijn, de omgeving in het donker zit en dat er al drie keer is ingebroken in de straat, waarbij er geweld is gebruikt.

Ook heb ik vaker auto's voor de deur zien staan, maar omdat het donker is en ik niet openlijk durf te kijken kon ik geen model, nummerplaat et cetera onderscheiden. Tot nu toe is heeft de EBS ondanks herhaalde herinneringen geen actie ondernomen.
Vorige week moest ik uitrijden en zag ik weer een auto voor mijn deur en vroeg aan de inzittenden of ze bij mij moesten zijn. De bestuurder zei van niet. Ik dacht dat hij de hint wel zou begrijpen. Echter toen ik en mijn man thuiskwamen en hij de bestuurder aansprak, gaf die aan dat hij een agent was die childe met zijn vriendin voor mijn deur. Hij wees ons zijn badge en was de zaak voor hem afgedaan en moesten we hem niet meer storen.

Als er nu iemand voor mijn deur staat, weet ik niet of het ‘mijn’ chillende agent is of iemand die mij bruut zal beroven zoals de laatste tijd vaker gebeurt.

A. Small
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May