O.S. Kampong Baroe krijgt multifunctioneel kamp
15 Mar 2013, 05:00
foto


De werkgroep Kampong Baroe heeft op het terrein van Openbare school Kampong Baroe een multifunctioneel kamp opgezet en in gebruik genomen. Scholieren, leerkrachten, leden van de werkgroep en districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, zijn trots op het kamp.

De schoolleider van O.S. Kampong Baroe, John Singosentono, zegt blij te zijn met dit project. Hij benadrukt dat het kamp voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. “Het kan dienen als verkooptent tijdens een snoeppauze, als zitruimte in de pauze en als wachtruimte voor en na school”, somt hij op.

Meerdere projecten
De voorzitter van de Werkgroep, Sudesh Moella deelt mee dat de werkgroep een jaar geleden is opgericht om samen met de plaatselijke bevolking projecten te realiseren voor het ressort. Dit wil het werkgroep doen door fundraisingactiviteiten, kleurkaartenacties en het benaderen van donateurs. Voor de realisatie van de eerste vier projecten heeft de werkgroep het kabinet van president Desi Bouterse benaderd. De werkgroep ontving een bedrag van SRD 7.230.

Ramdhani die samen met een leerlinge van de school het kamp officieel in gebruik heeft genomen, bedankt de initiatiefnemers van dit project voor hun inzet. “Dit kamp is van onschatbare waarde,” vatte hij zijn waardering voor het project samen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May