Aanmeersteiger Huwelijkszorg hersteld door Staatsolie
13 Mar 2013, 09:00
foto
De herstelde en verlengde steiger te Huwelijkszorg.


Staatsolie Maatschappij Suriname heeft de aanmeersteiger te Huwelijkszorg hersteld en verlengd met vijf meter. De aanmeersteiger is nu 38 m lang en 2 meter breed en heeft er een trap bij gekregen, waardoor het aanmeren van boten makkelijker is geworden. Er zijn nieuwe palen, balken en loopplanken geplaatst. Dit project heeft SRD 28.332 gekost.

Ook bij zeer lage waterstanden kunnen boten nu normaal aanmeren. De oude steiger had de vorm van een platte brug en was gedeeltelijk ingestort. Bij laagwaterstand in de Saramaccarivier konden boten niet aanmeren. Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani zegt aan Starnieuws dat hij de hulp inschakelde van Staatsolie, die er zorg voor heeft gedragen dat de werkzaamheden, onder supervisie van het districtscommissariaat zijn uitgevoerd.

De steiger wordt dagelijks gebruikt door schoolkinderen, leerkrachten, bewoners van Huwelijkszorg en vissers van de Gangaram Pandayweg. Ramdhani bedankt Staatsolie voor de financiering van dit project. “Wij hebben een goede samenwerking met dit bedrijf. Dit blijkt ook uit de vele projecten die door Staatsolie worden gerealiseerd in samenwerking met het districtscommissariaat”, deelt hij mee.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May