Briefkaarten moeten internationale bekendheid AVD geven
11 Mar 2013, 18:00
foto
Purcy Olivieira, voorzitter van de BVSS overhandigt het programmaboekje en de briefkaarten aan Chequita Bakker, vertegenwoordiger van hoofdsponsor Fernandes. (Foto: Raoul Lith)


De Avondvierdaagse (AVD) moet meer bekendheid krijgen in het buitenland. Daarom zijn er dit jaar speciaal briefkaarten gedrukt, zegt Purcy Olivieira, voorzitter van de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS). De briefkaarten en het programmaboekje ‘Voetspoor’, met uitgebreide informatie, werden vandaag op een persconferentie gepresenteerd. De 49ste AVD begint op 3 april.

De eerste exemplaren van het programmaboekje en de briefkaarten werden overhandigd aan Chequita Bakker, vertegenwoordiger van hoofdsponsor Fernandes. Olivieira merkt op dat BVSS met de loop ook de aandacht op een gezonde levensstijl vestigt en bevordert. De 49ste AVD heeft als thema ‘een gezonde levensstijl voor altijd’.

Olivieira vindt dat de groei die door de jaren heen bereikt is, nu een internationaal karakter moet krijgen. De briefkaarten zijn dit jaar geïntroduceerd voor het promoten van de AVD in het buitenland. Bakker zegt dat Fernandes trots is om een bijdrage te leveren aan de AVD.

Minister Ismando Adna Sport- en Jeugdzaken is blij met de AVD. Hij benadrukt het belang van sport voor de gezondheid. De bewindsman meent dat mensen gezonder moeten leven. Districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo zuid-west, roept de samenleving om mee te doen met de AVD. Hij drukt hen wel op het hart om geen vuil op straat te gooien.

Urmie Panka
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May