Voorbeeldvrouwen krijgen JCI Female Dare 2 Act award
08 Mar 2013, 06:00
foto


De vrouwenafdeling van Junior Chamber International (JCI) Suriname, de JCI Female, zal in verband met de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart 2013, voor de eerste keer de JCI Female Dare 2 Act award uitreiken aan een vrouw die in haar gemeenschap het meest bekend staat voor de positieve bijdrage die zij levert.

De Internationale Dag van de Vrouw die overal ter wereld wordt herdacht op 8 maart, is ook voor de vrouwen tussen 18 en 40 jaar van JCI Female een belangrijke dag. “Een dag om te bezinnen en na te gaan hoe wij de positie van de vrouw kunnen verbeteren,” zegt de JCI Female in een persbericht. JCI Wereld President, Chiara Milani, benadrukt dat er geen toekomst is zonder een verleden. “There's no future without remembering the past”. Zij geeft aan dat er stil moet worden gestaan bij de strijd, die de vrouw letterlijk heeft moeten leveren voor de positie die ze tot nu toe heeft bereikt.

Het thema van het nationaal bestuur van JCI Suriname is: ‘Be the Spark!’. JCI Female wil de vrouw die de meest positieve verandering brengt in de gemeenschap, maar niet op de voorgrond komt, in de bloemen zetten. Zo wil de organisatie vrouwen die actief zijn in de maatschappij en goed werk leveren, in de geest van de JCI-slogan van dit jaar -‘Be Female, Be (F)isible & Be Active’- een stimulans geven en hen motiveren om dat te blijven doen, staat in het persbericht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May