Bouterse adopteert seniorenclub Para
02 Mar 2013, 18:00
foto
Marijke Lont oprichter van de Para Relax Club, poseert voor het splinternieuwe busje. (Foto: Marvin Moesan)


Para Relax Club kan rekenen op de steun van voorzitter Desi Bouterse van de Nationale Democratische Partij (NDP) tevens president van de republiek Suriname.
Hij adopteerde de club tijdens een bezoek aan de seniorensoos vrijdag. Elke maand zullen de senioren een levensmiddelenpakket ontvangen van de partij. Op 25 februari kreeg de club een nieuw personenbusje van de NDP-voorzitter.


De leiding van de Para Relax Club zal een registratie verrichten van alle senioren en mensen met een beperking in het district. De senioren zijn blij met deze toezegging. Zij spraken ook hun dank uit voor het busje dat ingezet zal worden om hen te vervoeren naar verschillende bestemmingen.

Para Relax Club is een soos voor seniorenburgers van het district met een voorlopige ledenaantal van 65. Deze organisatie werd twee jaar terug opgericht door Marijke Lont met als doel, het bevorderen van de gezelligheid bij deze groep Paranen. Met tussenkomst van het commissariaat van Para kunnen zij tripjes organiseren naar verschillende bestemmingen buiten het district. Zij worden ook creatief beziggehouden. De organisatie biedt ook onderdak aan drie seniorenburgers die uit huis zijn gezet.

Marvin Moesan
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May