Braziliaanse vrouw overleden in ziekenhuis
21 Feb 2013, 12:33
foto


Rosangela Cardoso Dos Reiz, de Braziliaanse vrouw die dinsdagmiddag werd ontvoerd en uit de auto is geduwd, is vanmorgen overleden in het ziekenhuis.
De 37-jarige vrouw lag op de afdeling Intensive Care van het ziekenhuis. Rosangela is vermoedelijk uit een rijdende auto geduwd, die over de Rattan Oemrawsingstraat reed, achter het André Kamperveen stadion.

Twee Braziliaanse mannen zaten in de auto waarin Rosangela tegen haar wil werd vastgehouden. De vrouw werd weer in de auto gesleurd waarna de mannen wegreden. Een ooggetuige maakte gelijk contact met de politie meldkamer en gaf de gegevens door. Met coördinatie van de meldkamer reageerden verschillende politie eenheden op dit bericht.

Het gelukte één van de eenheden om de auto op de kruising van de Amazone- en de Napelstraat klem te rijden. Het slachtoffer werd zwaar gewond aangetroffen in het voertuig. Met de ambulance is zij toen vervoerd naar het ziekenhuis, alwaar zij is komen te overlijden. De twee Braziliaanse mannen zijn in verzekering gesteld, meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May