Politieberichten
13 Feb 2013, 17:00
foto


Straatrovers aangehouden
De recherche van het bureau Nieuwe Haven heeft Kenneth N. en Vismal W. aangehouden. Zij worden ervan verdacht op straatberovingen te hebben gepleegd op de hoek van de Grandostraat en de Kwattaweg en op de hoek van de Noordwijkweg en de Kwattaweg. Tijdens het onderzoek is nog een derde verdachte in beeld gekomen, zegt de politievoorlichting. Hij is bekend als Loeloe. De recherche werkt aan de aanhouding van deze verdachte. De verdachten verplaatsten zich in een wit gelakte personenauto van het merk Toyota, model Corona. De auto is voorlopig in beslag genomen.

Oplichter loopt tegen de lamp
Ulrich J. is door de recherche van Nieuwe Haven aangehouden voor oplichting. Uit het politieonderzoek tot nu toe is gebleken, dat hij een perceel aan de Krokiekielaan in het district Wanica bekend als Houttuinpolder, tot tweemaal toe verkocht heeft. De politie heeft sterk het vermoeden dat Ulrich J. hetzelfde perceel aan meerdere personen verkocht heeft. Mensen, die menen slachtoffer te zijn geworden van deze man, worden opgeroepen om in contact te treden met de recherche van het bureau Nieuwe Haven om aangifte te doen.

Ier aangehouden door BID Team
Een 48-jarige Ierse man is gisteren op de J.A.Pengel internationale luchthaven aangehouden door het BID Team. Deze man probeerde vier pakken met cocaïne te smokkelen. De pakken waren gestopt in de wieltjes van zijn elektronische rolstoel. De verdachte en de in beslag genomen cocaïne zijn overgedragen aan de Anti Narcotica-Brigade. De verdachte blijft aangehouden tijdens het verder onderzoek, zegt de politie voorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May