Doekhie lacht en praat weer, maar mag nog niet naar huis
12 Feb 2013, 16:30
foto
President Desi Bouterse in het dokter L.Mungra Streekziekenhuis. Hij bezocht assembleelid Rashied Doekhie.


President Desi Bouterse, de ministers Ramon Abrahams en Winston Lackin zijn vanmiddag op bezoek geweest bij assembleelid Rashied Doekhie die voor observatie in het ziekenhuis ligt. Starnieuws verneemt dat Doekhie het liefst het ziekenhuis zou willen verlaten, maar hem is aangeraden om het rustig aan te doen. De behandelende specialisten vinden het nodig dat Doekhie 24 uur voor observatie blijft in het dokter L.Mungra Streekziekenhuis Nickerie.

President Bouterse die in Nickerie is voor de beëdiging van Nisha Kurban-Baboe als ambassadeur, maakte bekend dat de bloeddruk van Doekhie en het suikergehalte te hoog was. Bouterse zei dat hij al de wildste geruchten gehoord had en veel mensen hem gebeld hadden om te informeren over de toestand van het assembleelid. Doekhie werd gemist bij de beëdiging van Kurban. Hij had zich bijzonder ingezet voor de benoeming en de beëdiging. De politicus die ook tijdens de verkiezingscampagne een muloschool in de Westelijke Polder had beloofd, maakte de eerste steenlegging ook niet mee.

Doekhie lacht en praat intussen al, maar mag nog niet naar huis. De president heeft zijn partijgenoot ook op het hart gedrukt om het even rustig aan te doen. De specialisten willen de gelegenheid hebben de patiënt grondig te onderzoeken. Tijdens het bezoek van de president waren districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh en algemeen directeur Antoine Elias ook aanwezig.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May