Historex subdealer en aannemer van het jaar krijgen prijs
11 Feb 2013, 21:00
foto
Onderdirecteur van Varossieau NV, Brian van Leeuwaarde, met vertegenwoordigers van de subdealer en aannemer van het jaar 2012.


De beste subdealer van Varossieau Suriname NV, heeft bij de jaarlijkse premie-uitreiking van het bedrijf, van onderdirecteur Brian van Leeuwaarde een oorkonde en SRD 15.000 gekregen. De titel van 'Historex Subdealer van het jaar 2012', ging naar Hong Wei Bouwmaterialen. Ook aannemers die gewerkt hebben met de producten van Varossieau NV, konden in aanmerking komen voor een titel. De 'Aannemer van het jaar 2012', Schildersbedrijf Rahmoe Firoskhan, kreeg een oorkonde en SRD 5.000 uitgereikt.

De wederverkopers en aannemers zijn via een puntensysteem beoordeeld en hebben een aantoonbaar hoge omzet en groei ten opzichte van het jaar daarvoor. Er is ook gekeken naar het assortiment en de presentatie van de Varossieau producten, het kennisniveau van de verkopers en netheid van de zaak.

Varossieau Suriname NV is marktleider in Suriname en verkoopt onder meer verf, schildersgereedschappen en autolakken. Afnemers van de producten krijgen vrijblijvend advies over kleur, hoeveelheid en begroting. De onderneming heeft vier eigen filialen, een netwerk van circa 150 sub-dealers en een grote groep aannemers die Historex verf verkopen en/of gebruiken, zegt het bedrijf in een persbericht.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May