NDP Wanica wil Parmessar terug als coördinator
04 Feb 2013, 00:00
foto


Structuren en het afdelingsbestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP) Wanica willen hoofdbestuurslid Rabin Parmessar terug als coördinator van dit district. Zij hebben officieel niets vernomen waarom Parmessar teruggefloten is door voorzitter Desi Bouterse en Charles Pahlad en Ramon Abrahams belast zijn met de coördinatie. Er is niet gecommuniceerd over de deze kwestie met de afdeling. Dit staat in de notulen van de bestuursvergadering van de NDP-afdeling Wanica. De structuren hebben geen vertrouwen in Pahlad.

Nadat de ressorten en stembusvoorzitters zich over deze kwestie hebben uitgelaten, is het afdelingsbestuur vrijdag bijeen gekomen om de knelpunten te bespreken. Het bestuur is unaniem van oordeel dat hoofdbestuurslid Parmessar terug moet komen als coördinator van Wanica. Zij kunnen zich niet terugvinden in de werkwijze van Pahlad. Wanica begrijpt ook niet waarom ineens een ander besluit is genomen, terwijl de voorzitter van de partij, president Bouterse, aangekondigd had dat Pahlad 'de politiek vaarwel zou zeggen'. Parmessar is op de vergadering die op 30 juni vorig jaar op Leiding XI A gehouden is, voorgesteld als coördinator van Wanica.

Besluiten
Het afdelingsbestuur klaagt ook over de slechte communicatie met de leiding. De notulen van de afdeling zijn niet beland op het bord van de voorzitter van de partij. Ook assembleeleden van de NDP in Wanica moeten maanden wachten voor ze de president kunnen spreken. Wanica wil Parmessar terug en stelt dat de eenheid hersteld moet worden.

"De werkwijze van de heer Parmessar was gewoon target gericht waarbij het algemeen belang werd gediend en tegelijkertijd ook het partij belang werd behartigd. In die periode zijn zaken goed op gang gekomen en ging alles de goede kant op. De communicatie was optimaal en er werd gestructureerd overleg gepleegd. Sinds de nieuwe coördinator is aangetreden, is er geen breedvoerig overleg met de structuren geweest. Er wordt buiten structuren gewerkt waardoor er onenigheid ontstaat en behoorlijk irritatie veroorzaakt. Met Parmessar zien wij een betere ontwikkeling voor de partij en willen daarom een spoedige terugkeer van Parmessar", staat in de besluitenlijst van de afdeling Wanica.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May