Basiselementen voor beter wonen op verlanglijst Saramacca
30 Jan 2013, 20:00
foto
De eerste hoorzitting in het district Saramacca is in Groningen gehouden.


Net als in alle districten, staat hoog op de verlanglijst van ressort Groningen de aanpak van infrastructuur, vuilophaal, nutsvoorzieningen en woningbouw. In het ressort Groningen is de serie van zes hoorzittingen geopend. Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani zegt aan Starnieuws tevreden te zijn met de opkomst van de eerste hoorzitting in het district, maandag. De volgende hoorzitting wordt op 6 februari in het ressort Wayambo gehouden.

De ressortraad presenteerde het concept-ressortplan aan de bewoners in Zwembad Pireng. De raad heeft ook de aandacht gevraagd voor de bouw van een Openbare Glo school te Groningen, de renovatie van het zwembad en de beschoeiing van de boulevard tot en met de pier.

De lokale bewoners hebben aandacht gevraagd voor het plaatsen van wegmeubilair voor de verschillende wegen, regelmatige onderhoud van wegen en bermen, vuilophaal en meer landbouwvoorlichting voor de landbouwers. Ramdhani heeft de aanwezigen voorgehouden dat de renovatie van het zwembad en aanpak van de boulevard in de maak zijn om toerisme te bevorderen. De aanvullingen en de suggesties van de plaatselijke bewoners worden opgenomen in het definitieve ressortplan van 2014. De laatste hoorzitting wordt op 22 februari gehouden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May