Dc Kasto: 'We zijn er om de burgers te dienen'
30 Jan 2013, 18:00
foto
De elf ambtenaren die door dc Mohamad Kasto zijn bevorderd. (Foto: Regionale Ontwikkeling/Ramon Keijzer)


“Het bestuur is er voor de burgers. We zijn er om de burgers van dienst te zijn, dus onze attitude voor wat betreft de dienstbaarheid moeten we hoog houden”, zo sprak districtscommissaris (dc) Mohamad Kasto van Noord-Oost. Hij heeft elf nieuwe en bevorderde bestuursambtenaren distinctieven opgespeld.

DC Kasto verwacht van elke bestuursambtenaar professionaliteit. Hij heeft de groep nieuwe en bevorderde personeelsleden erop gewezen dat een bestuursambtenaar mag en moet bemoeien met alles wat er in zijn ressort verkeerd gaat. De bestuursambtenaar is er om de kwaliteit van de burger te verbeteren.

Vooral op de nieuwe bestuursambtenaren is het beroep gedaan om te helpen het imago van de bestuursambtenaar op te trekken naar dat van weleer. “Het gezag van de bestuursdienst terugbrengen, heeft u zelf in de hand.”

Kasto heeft één persoon de distinctieven opgespeld voor assistent bestuursopzichter, vier voor onder bestuursopzichter en de anderen voor de naast hogere rang van adjunct districtssecretaris. De nieuwe groep van het bestuursressort Noord-Oost stapt in een rijdende trein naar decentralisatie en “de vaart is groot.” De bestuursambtenaren zijn geadviseerd zich te laten scholen in alles wat invloed kan hebben op hun werk.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May