Finalisten Maximum Single Tennistoernooi vandaag bekend
18 Jan 2013, 10:00
foto
Yagil Elias


Met vier gespeelde wedstrijden staat Yagil Elias met 4 punten als eerste in zijn poule, de JU14-A- Groep C. Hij zal het vandaag opnemen tegen Kavish Lutchman van poule 2 (JU14-A-Groep A).

Het Maximum Single Tennistoernooi is vandaag de zevende dag ingegaan. Vandaag speelt ook de als nummer twee in poule B geëindigde Quinten Bang A Foe tegen Dani Samson. Bij deze twee wedstrijden wordt gespeeld voor de eerste of tweede plaats.

Ook in de meisjes MU12A-klasse (Groep B) vinden vandaag wedstrijden plaats. Sharaisha Bilgoe die als nummer één staat in haar poule neemt het op tegen Shannon Jong Pian Ki, de als nummer twee geplaatste in de MU12-A, Groep A. Ook Rowena van Dijk, als eerste geplaatst in poule MU12-A, Groep A, komt uit tegen Jill Ma A Jong, als tweede geplaatst in poule MU12-A, groep B. Na deze wedstrijden zal beslist zijn wie de finale speelt.

De heren enkel 18+A wordt gedomineerd door Jamie Roep en Trevor Bendter. Met nog 4 wedstrijden te gaan en 6 gehad, nadert het moment dat het duidelijker zal worden wie de eerste prijs naar zich toe zal trekken, schrijft de Surinaamse Tennisbond.
pdf-icon.gif westrijdoverzicht_tennis_7.jpg                
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May