Maximum Single Tennistoernooi nadert slotfase
17 Jan 2013, 21:00
foto
Krishna Pahladsingh


Met nog enkele wedstrijden te gaan, wordt het Maximum Single Tennistoernooi zaterdag afgesloten. Op de zesde dag van het toernooi, woensdag, bleek Krishna Pahladsingh in de HE18+B-klasse onverslaanbaar. Hij verzekerde zich van een finale plaats door Robert Jong Pian Ki te verslaan(7-5, 6-1). De winnaar van de wedstrijd tussen Nigel Sloot en Mike Mac Intosch, die zaterdag wordt afgewerkt, zal uitkomen tegen Pahladsingh.

De langste wedstrijd van het toernooi is tot nog toe de wedtrijd tussen Trevor Bendter en Curt Darnault in de HE18+A-klasse. Bendter die als tweede is geplaatst wist na 2,5 uur de strijd te beslechten (6-4, 6-1).

In de MU 12-A heeft Shariasha Bilgoe heeft haar tegenstander Jill Ma Ajong verslagen met 4-2, 4-1. Na zes wedstrijddagen stond Ma Ajong staat op de eerste plaats in de poule B en Bilgoe op de tweede plaats. Bilgoe moet nog één wedstrijd spelen en dan zal duidelijk zijn wie de nummers 1 en 2 zijn. In poule A staat Rowena van Dijk op de eerste plaats en Shannon Jong Pian Ki op de tweede.
pdf-icon.gif tennis_6_copy.jpg                
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May