Derde Bouw- en Woonbeurs zal uitgebreider zijn
17 Jan 2013, 10:00
foto


De derde Bouw- en Woonbeurs zal uitgebreider zijn dan de twee voorgaande. Dit zegt voorzitter Wierash Gangaram Panday van Stichting Welzorg Suriname aan Starnieuws. Het Flamboyant terrein wordt optimaal gebruikt, nieuwe ontwikkelingen in de bouw- en woonwereld zullen gepresenteerd worden. De nadruk ligt ook op duurzamer en redelijk wonen.

Gangaram Panday merkt op dat er ruim 100 exposanten zullen deelnemen aan deze beurs. Het afgelopen jaar was de beurs met 40 procent gegroeid en toen hadden 72 exposanten geparticipeerd. Volgens de organisator heeft 80 procent van de deelnemers zich opnieuw aangemeld. Twee derde van de stands is reeds gereserveerd. De beurs wordt van 1 tot en met 6 augustus gehouden in het Flamboyant Park.

Meer te bieden
De beurs die zes dagen zal duren zal veel meer te bieden hebben dan het afgelopen jaar. Alle nieuwe technieken zullen meegenomen worden door de exposanten. Van verkavelaars, architectenbureaus, bouw- en schildersbedrijven, keuken fabrikanten, metaalbewerkers, elektra- gas en waterinstallateurs, verf producenten, financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, hotel-, kantoor- en woninginrichting zullen te vinden zijn op deze beurs.

Het afgelopen jaar werd de beurs door 13.000 personen bezocht. In 2011 waren er 16.000 bezoekers. Volgens Gangaram Panday waren de bezoekers het afgelopen jaar doelgericht gekomen. In 2011 was de beurs voor het eerst gehouden en de nieuwsgierigheid was groot. Dat heeft ook mensen aangetrokken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May