Aangevaren Carolinabrug staat op instorten
16 Jan 2013, 12:08
foto
De aangevaren brug van Carolina over de Surinamerivier staat op instorten. (Foto: BIC Para)


De reeds een paar keer aangevaren Carolinabrug staat op instorten. Vertegenwoordigers van de Maritieme Autoriteiten Suriname (MAS), Openbare Werken en de districtscommissaris van Para hebben een spoedoverleg gehouden vanmorgen over de situatie.

Volgens een onderzoek van het Management Consortium van het project Design-Build Carolina Bridge, moet de brug over de Surinamerivier te Carolina aan het einde van 2012 wederom zijn aangevaren. De hoofdpijler ten oosten van de doorvaartopening is ernstig beschadigd. Het resultaat is dat de brug op instorten staat.

De Districtscommissaris van Para, Jerry Miranda, is ter plaatse voor de afbakening van het gebied. De doorvaart zal uitsluitend onder begeleiding van de MAS geschieden. De veerboot zal ook op een andere plek de oversteek doen. De politie houdt toezicht en het is streng verboden voor onbevoegden om zich op de brug te begeven. “Deze maatregelen worden genomen voor de veiligheid van de burgers”, benadrukt Miranda. Dit meldt het Burger Informatie Centrum van Para.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May