Sportdag en nationale conferentie bij viering 64 jaar VHP
09 Jan 2013, 11:00
foto


Met een familie-sportdag luidt de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) haar 64-jarig bestaan in. De sportdag wordt op 13 januari gehouden, terwijl de jaardag van de partij op 16 januari is. In verband hiermee organiseert de VHP op 19 januari een nationale conferentie met als thema 'Dialoog en Consensus over een duurzame toekomst; Aanzet tot Suriname’s 2030 Vision'

"Het beschikken over een nationale lange termijn visie wordt toenemend erkend in de hedendaagse globaliserende en complexer wordende wereld. Daarin hebben opinies van deskundigen een plaats maar evenzeer behoren de aspiraties van het volk door te klinken in het bepalen van de ontwikkelingsrichting van de natie. Het participatieve proces in de lange termijn visie is daarom even belangrijk als het uiteindelijke lange termijn plan dat tot stand komt", stelt de VHP.

Met de sportdag wil de VHP invulling geven aan een van haar doelen namelijk, de sport te bevorderen. Met deze activiteit wordt ook de saamhorigheid, eenheid en de natievorming binnen de VHP en de samenleving gestimuleerd.
Op het programma staan gepland: veteranenvoetbal, dammen, troefcall, kinderspelen, karate demonstratie en diverse andere attracties.

Deze sportdag wordt gehouden in het Jabar Imamdi complex (voorheen Randjietboys veld) te Doekhie-project en duurt van 9:00 tot 19.00 uur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May