VHP intensiveert politieke-plus rol
01 Jan 2013, 06:00
foto


De VHP gaat ook in 2013 een diepere invulling geven aan haar rol meer te zijn dan een politieke partij. “De blik van de VHP reikt veel verder dan 2013,” zegt VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi over de toekomstplannen van zijn partij.

De partij streeft ernaar om de Surinaamse samenleving te verheffen naar een hoger welzijns- en welvaartsniveau. “Dit is een continu proces, waarin productie, mens en milieu centraal staan.” Santokhi stelt de afronding van het actieplan 2013-2015 van de VHP in het vooruitzicht gesteld. Met de ‘Vision 2030’ conferentie in januari wil de partij de toekomstige uitdagingen en bedreigingen voor de Surinamer in kaart brengen. Uit deze bijeenkomst moet een denkproces komen “om na te gaan hoe wij ons als natie en samenleving in de toekomst in stand moeten houden.”

Deelname van alle politieke partijen en relevante instanties en organisaties aan de conferentie moet resulteren in een blauwdruk om daadwerkelijk het proces van natievorming te starten, heeft de VHP-voorman het uiteindelijk doel van ‘Vision 2030’ uiteengezet.
Met het motto: ‘zelf sterk en samen sterker’ wordt de partij klaargestoomd voor de volgende verkiezingen. “Wij zullen met all hands on deck moeten werken aan de verkiezingswinst en op basis hiervan regeerverantwoordelijkheid te krijgen,” stelt Santokhi.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May