BVD krijgt zichtbare positie in NDP
30 Dec 2012, 06:00
foto
Dilip Sardjoe zoent zijn lidmaatschapskaart van de NDP. (Beeld: René Gompers)


De voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) Desi Bouterse, deelde zaterdagavond in Ocer mee dat de Basispartij voor Vernieuwing en Democratie (BVD) een zichtbare plek krijgt. Dilip Sardjoe zei dat de BVD opgegaan is in de NDP. Hij is nu NDP'er. Van Bouterse kreeg Sardjoe het lidmaatschap, een trui en andere attributen die erbij horen.

Bouterse zei dat op een congres van de BVD het besluit tot samensmelten met de NDP is genomen. Nu is hieraan uitvoering gegeven. Hij merkte op dat het bestuur van de NDP zich nog moet buigen over de zichtbaarheid van de BVD. Er zullen voorstellen worden gedaan aan het Centraal Politiek Orgaan van de NDP. Hij wees er op dat eerder ook DNP van Jules Wijdenbosch opgegaan is in de 'paarse partij'.

Sardjoe zei dat hij 13000 mensen meegenomen heeft naar de NDP. Bouterse merkte op dat in de democratie het vrij is of de mensen zich willen aansluiten. Hij haalde aan dat zelfs al zouden niet zoveel mensen zich aansluiten bij de NDP, met de komst van Sardjoe de NDP weer versterkt zal worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May