Somo is bereid te sterven voor Bouterse en NDP
29 Dec 2012, 22:00
foto
Paul Somohardjo, voorzitter Pertjajah Luhur, zaterdagavond in Ocer. (Beeld: René Gompers)


Coalitiepartner Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur, is bereid om te sterven voor president Desi Bouterse en zijn Nationale Democratische Partij (NDP). Daar staat vriendschap voor. "Ik vraag u niet om voor mij te sterven, maar wel flauw te vallen", zei Somohardjo vanavond op de massameeting van de NDP in Ocer.

Somohardjo legde uit dat vriendschap betekent om voor elkaar te zijn. De basis van de samenwerking is vertrouwen. Zolang er vertrouwen is tussen de NDP, A Combinatie/ABOP en Pertjajah Luhur, kan niets hen verdelen. Hij merkte op dat de president best met veel problemen te maken krijgt. De Bijbel citerend zei Somohardjo dat God geen goede vaart heeft beloofd, maar wel een behouden aankomst. Somohardjo ziet de behouden aankomst in 2015.

Hij stelde dat zolang er vertrouwen is, partnerschap is en de partijen op elkaar kunnen rekenen, niemand hen zal kunnen verdelen. Somohardjo zei dat vol goede moed doorgegaan zal worden. De politicus merkte op dat vriendschap dus bezaaid is en daarom is het belangrijk om deze te koesteren.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May