Bewegingscultuur binnenland wordt aangepakt in 2013
28 Dec 2012, 20:00
foto
Het personeel van Sport en Jeugdzaken wordt toegesproken door minister Ismanto Adna.


Minister Ismanto Adna van Sport- en Jeugdzaken (S en J) wil in het komend jaar de bewegingscultuur in de achterlanden beleidsmatig aanpakken en gaf in zijn jaarafsluitingstoespraak aan dat er daarvoor een nieuw directoraat voor het binnenland zal worden ingesteld. Een ander streven voor 2013 is volgens de minister het huisvesten van alle afdelingen van het ministerie op een centrale plek. De bouwwerkzaamheden voor een nieuw onderkomen zijn langer dan acht maanden geleden begonnen.

Adna hield zijn rede voor staf en personeel van het ministerie vanmorgen op het Willebrod Axwijk sportcentrum. Hij ging in op de verrichtingen van de twee bestaande directoraten en gaf de speerpunten aan voor het nieuwe dienstjaar. Ook dankte hij het personeel. “Ik ben in een rijdende trein gestapt en heb de ondersteuning die ik heb gekregen als positief ervaren.”

Adna bracht het eind van zijn toespraak met de aanwezigen een toast uit voor een vredige jaarwisseling en een productief 2013, meldt de voorlichting van S en J.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May