Graystone Company voldoet borg Suriname Project
27 Dec 2012, 06:00
foto
Een mijnkamp van Greystone Company


De beursgenoteerde Graystone Company (GYST) heeft haar deposito van US$ 50.000 betaald voor het Suriname Project. Het Amerikaans bedrijf gaat goud zoeken op het Surinaams grondgebied.

Het beginkapitaal zal worden gebruikt om de mijnkamp af te ronden, een graafmachine te kopen en ander noodzakelijke apparatuur aan te schaffen om de productie te beginnen. De vennootschap verwacht dat de uiteindelijke definitieve joint venture in januari 2013 zal worden afgerond.

"We zijn voldoende voorwaarden in de intentieverklaring overeengekomen om verder te gaan met deze betaling", zegt Paul Howarth, CEO van The Graystone Company. "Het zal er voor zorgen dat invulling wordt gegeven aan de de joint venture en te beginnen met het verwerven van de resterende apparatuur die nodig is om de productie te beginnen. We kijken uit naar dit project en verwachten dat de productie binnenkort zal beginnen. "

De functionarissen van de vennootschap hebben de middelen die nodig waren voor de aanbetaling geïnvesteerd. In ruil daarvoor heeft de onderneming ingestemd met het uitgeven van 25.000.000 aandelen van de nieuwe Serie A Preferred Stock.

Suriname Project
Het project, Suriname # 1, ligt ongeveer drie uur verwijderd van Paramaribo. Het grootste deel van de apparatuur is al op de locatie en verwacht het bedrijf de productie binnen 8-12 weken te beginnen. Het bedrijf verwacht dat het project 200 tot 400 gram goud per dag of 4.000 tot 6.000 gram per maand te produceren. Per maand komt dat neer op US$ 200.000 tot $ 300.000 aan goudinkomsten.

De vennootschap wil haar activiteiten op Suriname # 1 uitbreiden door elk kwartaal een goudput toe te voegen. Elke put zal naar verwachting ongeveer US$ 250.000 aan apparatuur kosten en maandelijks ongeveer US$ 300.000 opbrengen.

Het bedrijf wil binnen 18 maanden vier putten in productie hebben met een productie van 16.000 - 24.000 gram per maand, wat gelijk is aan een inkomen van US$ 1.000.000.

Graystone Company, Inc is een Amerikaanse mijnbouw en exploratiebedrijf dat zich richt op het verwerven en ontwikkelen van goud en andere delfstoffen. De strategie is om waarde voor de aandeelhouders te verwerven potentiële goudvelden in een vroeg stadium te identificeren, verwerven en te exploïteren. Het bedrijf verkoopt goud en zilver aan particuliere kopers via www.graystonegold.com.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May