NPS geeft pakketten aan sociaal zwakkeren
24 Dec 2012, 18:00
foto
John van Coblijn, voorzitter NPS-afdeling Paramaribo, te midden van de pakketten.


De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft honderden pakketten verstrekt aan sociaal zwakkeren. De afdeling Paramaribo zegt dat de partij uit haar jarenlange ervaring weet dat decembertijd voor velen een dure en moeilijke tijd is.

Dit geldt volgens deze partij ook voor de vele landgenoten die nog onvoldoende verdienen of een sociale uitkering hebben. De afdeling Paramaribo zegt in een persbericht het besluit te hebben genomen om naar honderden burgers een gebaar te maken in de vorm van een pakket met levensmiddelen. Een flink aantal personen kreeg vandaag vóór de VCB bank een pakket uitgereikt door de voorzitter van de afdeling Paramaribo, John van Coblijn. “Kerstfeest staat immers in het teken van licht en vreugde”.

“Wij wensen dat de dagen, maanden en jaren die voor ons liggen voor elke persoon, elk gezin, elke familie en voor alle NPS’ers vervuld zullen zijn van het kerstgevoel. Kort na de kerstdagen zullen wij het nieuwe jaar betreden. Ook dit jaar zal vol verrassingen en uitdagingen voor ons volk zijn”, zegt afdeling Paramaribo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May