PVF reikt oorkondes aan kaderleden uit
17 Dec 2012, 21:00
foto
Bestuurslid Glenn Habiboella van de PVF overhandigt Kamlawatie Kalloe een oorkonde.


De Politieke Vleugel van de Federatie van Agrariërs en Landarbeiders (PVF) heeft aan haar kaderleden oorkondes uitgereikt. Het gaat om personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt binnen de partij en zich jarenlang hebben ingezet. De structuren van de partij in Paramaribo mochten zondag alvast hun eerbetoon in ontvangst nemen.

Landelijk worden er in de eerste fase ruim 100 oorkondes door de partij uitgedeeld. Vrijdag zullen de structuren van de PVF in het district Nickerie toegesproken worden. Ruim 30 personen zullen bij deze gelegenheid een bewijs van waardering ontvangen.

Regering kritisch volgen
Voorzitter van de PVF, Soedeshchand Jairam, zegt aan Starnieuws dat de eerste 23 oorkondes al uitgereikt zijn. Ook heeft Jairam, die de politieke draad weer wil oppakken, de leden toegesproken. Hij deelt mee dat de regering vanaf nu kritisch gevolgd zal worden. Hij geeft aan dat de structuren van de partij begeleid zullen worden om het veldwerk goed te kunnen doen.

“Ik ben mij ervan bewust dat wij buiten het parlement staan, maar wij zullen dagelijks in het veld zijn. Dit betekent dat wij dichterbij het volk zullen zijn. Wij zullen haar waar nodig met raad en daad bijstaan. De afgelopen jaren is er weinig geïnvesteerd in duurzame ontwikkeling en de factor mens wordt steeds in een hoekje gedrukt”, stelt Jairam. “De inkomensongelijkheid is ook verder toegenomen.”

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May