Mobiele coupons verrijken digitale markt
12 Dec 2012, 20:00
foto


De mobiele communicatie heeft er een nieuw product bij, Caribbean Mobi-coups. Hiermee brengt Bogo NV de communicatie van acties rechtstreeks in handen van de consument. Bogo is gespecialiseerd in mobiele marketing producten.

De launch van het nieuwe product heeft vandaag plaatsgevonden. Met Caribbean Mobi-coups wordt fysieke print in de vorm van een gratis door-2-door advertentieblad gecombineerd met sms en mobiel internet. Consumenten met zowel een standaard mobiele telefoon als een smartphone kunnen te allen tijde voordeel opvragen.

Unieke code
Bedrijven die adverteren in de Caribbean Mobi-coups krant, zullen gedurende twee maanden leuke acties in de vorm van een sms-coupon aan de consument verschaffen, zegt Bogo NV in een persbericht. De klant vraagt de sms-coupon bij een specifiek bedrijf op met een sms. Met zijn sms-coupon met unieke code gaat hij naar de kassa van het bedrijf. De coupon wordt verzilverd door speciale applicaties die bij point of sale worden geplaatst.

“Wij zijn niet over één nacht ijs gegaan,” zegt Judith Lochem, CEO van BOGO NV. “Er is een gedegen research gedaan. Niet alleen lokaal, maar ook buiten de grenzen van Suriname en met name het Caribisch gebied, waarbij het gedrag van consumenten op mobiele marketing acties onder de loep is genomen.” Aan de hand hiervan is er gekozen voor deze unieke combinatie, stelt Lochem. “Bedrijven krijgen real-time statistieken en kunnen hun klanten volgen. Zo weten ze precies in welke buurten bepaalde klanten zitten, wat er nog aan couponnen buiten staat en wie al in de winkel is geweest en heeft verzilverd.” Ze onthult dat Caribbean Mobi-coups in de eerste helft van 2013 ook in de regio wordt geïntroduceerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May