Digicel richt zich op 'merkbare verbetering Internet'
05 Dec 2012, 00:45
foto
Tarrus Riley’s optreden tijdens het concert van Digicel in het André Kamperveen stadion.


Digicel is bijzonder tevreden over de wijze waarop het eerste lustrum is gevierd. Vooral het concert met topartiesten in André Kamperveen stadion met ruim 50.000 mensen, is een gigantisch succes geworden. Aandeelhouder Mitchel Tjin A Djie van Digicel zegt aan Starnieuws dat de concentratie voor de komende periode gericht zal zijn op verbetering van de Informatie en Communicatie Technologie.

Digicel zal komend jaar het besluit nemen over "een internet snelheid die wel degelijk merkbaar zal zijn". Tjin A Djie zegt dat Digicel niet kijkt naar 3 G, maar naar een technologische faciliteit waar het publiek terdege wat aan heeft. "Wij zijn steeds met vernieuwingen bezig", benadrukt Tjin A Djie.

De ondernemer merkt op dat de telecomsector daadwerkelijk geliberaliseerd is. "Er worden veel investeringen gedaan om de concurrentie aan te kunnen. Hier heeft vooral het publiek voordeel aan", stelt Tjin A Djie. Het bedrijf is bezig met voorbereidingen om te komen tot vernieuwingen op technologisch gebied. Volgens Tjin A Djie moet in het eerste helft van het komende jaar het besluit worden genomen en in korte tijd uitgevoerd. Hij wil niet vooruitlopen op alle plannen van het bedrijf. De afgelopen vijf jaren waren goed geweest en er is vertrouwen in de toekomst, zegt Tjin A Djie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May