Harriët Ramdien spant rechtszaak tegen Doekhie aan
02 Dec 2012, 01:00
foto
Harriët Ramdien


Harriët Ramdien, gewezen parlementariër en ex-districtscommissaris van Coronie, heeft een rechtszaak tegen assembleelid Rashied Doekhie (NDP/Mega Combinatie) gespannen. Doekhie had haar in dagblad Times van Suriname van 11 juli 2012’ uitgemaakt voor ‘een hongerige anjoemara’ (roofvis). Dit viel bij Ramdien niet in goede aarde en zij maakte een rechtszaak aanhangig.

Ramdien vindt het walgelijk dat Doekhie haar van heel wat onterechte handelingen heeft beschuldigd en haar zwaar heeft beledigd. “Deze beledigingen en beschuldigingen hebben niet alleen mijn imago aangetast, maar hebben mij ook als vrouw geraakt. Zelfs mijn kinderen zijn niet bespaard gebleven. Deze leugens zijn tot de dag van vandaag niet bewezen. Ik wil zeker rectificatie hebben. Maar, ik wacht rustig het vonnis af”, deelt Ramdien mee aan Starnieuws. De zaak wordt op 18 december voortgezet. Ramdien heeft Stanley Marica als advocaat in de arm genomen.

Beschuldigingen
Doekhie zou Ramdien beschuldigd hebben van onder andere diefstal van benzine in haar periode als districtscommissaris van Coronie. Het assembleelid zegt aan SBS-televisie, een lokaal medium in Nickerie, dat hij er niet wakker van ligt. Volgens Doekhie kwam de benaming niet van hem, maar zou hij slechts beaamt hebben wat hem is voorgehouden door de krant.

Doekhie vindt het walgelijk dat Ramdien op zo een wijze van hem 500.000 SRD heeft geëist. “Laat we dan zeggen dat ze geen anjoemara is, ze is de mooiste vrouw van Suriname is, ze is de geweldigste vrouw van Suriname, ze heeft geen dingen gedaan op Coronie, zij heeft geen diploma’s vervalst, zij heeft geen diesel en telefoons gestolen, ze is de beste, ze is Maria en ze is God. Maar, ik weet niet waarvoor ze mij naar de rechter brengt. Wanneer je van de ene partij naar de andere springt, zal men haar wel misschien hongerig noemen, maar ik heb haar niet zo genoemd”, deelt Doekhie mee. Hij zal het rechterlijke vonnis in alle gevallen wel respecteren.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May