Carlo Hunsel met pensioen
01 Dec 2012, 03:00
foto
Van links naar rechts Humphrey Tjin Liep Shie, Soebhas Punwasi, Carlo Hunsel en Robby Ramdjiawan (foto KPS)


Hoofdcommissaris van politie tevens oud-korpschef, Carlo Franklin Hunsel is vanaf gisteren met pensioen. Hij is bij het afscheid van het Korps Politie Suriname toegesproken door de politie bondsvoorzitter Robby Ramdjiawan, de huidige korpschef hoofdcommissaris Humphrey Tjin Liep Shie en de procureur-generaal, Soebhas Punwasi. Alle sprekers spraken vol lof over zijn kwaliteiten als korpschef, maar ook over zijn opstelling als mens naar anderen toe.

Hunsel is 40 jaar politie-ambtenaar geweest. Hij trad in 1971 in dienst bij de politie en vertrok met een studiebeurs naar Nederland om op de Nederlandse Politie academie te Apeldoorn opgeleid te worden tot inspecteur van politie. In 1975 keerde hij terug naar Suriname en werd aangesteld tot inspecteur van politie 2e klasse.

Hunsel kreeg namens het korps een cadeau en van de politiebond een boeket en een gesloten enveloppe. In zijn dankwoord zei hij onder meer altijd bereid te blijven om waar nodig zijn bijdrage te leveren aan het beter doen worden van de politieorganisatie.





Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May