Overleg met pg over intrekken aangifte dreigbrief
28 Nov 2012, 00:00
foto


De aangifte over de dreigbrief en de kogel, die de vorige week bezorgd werd in de brievenbus van Sharona Lieuw On, voorzitter van 'Jongeren tegen Amnestie', wordt ingetrokken. Er is een verklaring hierover door vader Lieuw On getekend bij de recherche, die belast is met het onderzoek. De stadspolitiecommandant Krishna Hussainali-Mathoera, zegt aan Starnieuws dat over deze kwestie woensdag overleg zal worden gevoerd met de procureur-generaal.

Lieuw On kreeg vrijdagmiddag een dreigbrief met een kogel erin in haar brievenbus. De organisatie besloot om een activiteit die voor zaterdag gepland was, af te gelasten. Er werd aangifte gedaan over de dreigbrief. Vrijdagmiddag had de stadspolitiecommandant een onderhoud met Lieuw On en haar ouders over de voorgenomen actie.

Nu de aangifte is ingetrokken, zal nagegaan worden of ambtshalve deze kwestie nog kan worden onderzocht. Sharona Lieuw On zegt aan Starnieuws dat zij nog minderjarig is. Haar ouders hebben besloten de aangifte in te trekken. De organisatie zal woensdagmiddag meer uitleg over deze kwestie tijdens een persconferentie bij het mensenrechtenmonument aan de dokter Sophie Redmondstraat.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May