Dinsdagmorgen wegomlegging rond Onafhankelijkheidsplein
13 Nov 2012, 01:00
foto


De omgeving rond het Onafhankelijkheidsplein zal dinsdagochtend van 8 tot 11 uur worden afgesloten. CISM Suriname, belast met de organisatie van de internationale militaire kampioenschappen, houdt een oriëntatie in de omgeving van het Onafhankelijkheidsplein.

De politie voorlichting meldt dat het verkeer zal worden omgelegd. Het gaat om de Henck Arronstraat/Tourtonnelaan, Noorderkerkstraat/Mr. F. Lim A Postraat, Watermolenstraat/Mr. F. Lim A Postraat, Mgr. Wulfinghstraat/Van Roseveltkade, Grote Combeweg/Van Roseveltkade, Kleine Waterstraat/Van Roseveltkade, Mr. Dr. J.C. de Mirandastraat/Mr. F. Lim A Postraat.

Vervanging vangrails Wijdenboschbrug
Vanaf maandagavond tot vrijdag worden er werkzaamheden verricht op de J.A. Wijdenboschbrug. Kapot gereden vangrails aan weerszijden van de brug worden vervangen door het bedrijf G.J.& H. Infra.
De werkzaamheden zullen telkens van 22.00 uur tot 5 uur in de ochtend worden uitgevoerd. De politie vraagt het publiek rekening te houden met de werkzaamheden en de aanwijzingen ter plekke stipt op te volgen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May