Streekziekenhuis Nickerie heeft nieuw stichtingsbestuur
08 Nov 2012, 17:00
foto
Antoine Elias draagt de stukken over aan Bisnoepersad Dalloesingh, de nieuwe voorzitter van het stichtingsbestuur van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie.


Het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis (LMSZN) heeft vanaf vandaag een nieuw stichtingsbestuur, dat wordt voorgezeten door Bisnoepersad Dalloesingh. Verder hebben er zitting Moza Morsen, William Waidoe, Soemin Dipopawir, Evert Hermelijn, Girjakumar Dinai en Manaaf Nisarali. Laatstgenoemden zijn nieuwe bestuursleden. De oud-voorzitter Antoine Elias, en de leden Samuel Wens en Riebart Eersteling zijn vervangen.

Elias is directeur geworden van het LMSZN. De BEP had Wens en Eersteling voorgedragen. Volgens minister Michael Blokland van Volksgezondheid is de zittingsperiode van het oud-bestuur sinds 1 juli 2012 verlopen. Hij dankte de oud-bestuursleden voor hun bijdrage tijdens hun zittingsperiode. Het nieuw bestuur gaf hij mee dat wanneer zaken verkeerd gaan, de leden de eerste verantwoordelijken zijn voor het operationeel houden van het ziekenhuis. Elias gaf het bestuur direct huiswerk mee, toen hij in zijn spreekbeurt twee projecten noemde die hij uiterlijk 2016 gerealiseerd wil zien in het ziekenhuis.

Dalloesingh dankte voor het in hem gestelde vertrouwen en gaf aan dat hij overtuigd is van de kwaliteiten die de leden individueel bezitten. “Ik weet dat ik op mijn bestuursleden kan rekenen en zal mijn uiterste best doen om zaken in goede banen te leiden”, zei hij.





Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May