Bouterse wenst Obama veel succes toe
07 Nov 2012, 18:25
foto


President Desi Bouterse heeft vandaag het Amerikaanse staatshoofd Barack Obama schriftelijk gefeliciteerd met zijn herverkiezing. Hij voegt zich hiermee in de rij van landen die Obama gelukwensen hebben met zijn tweede regeertermijn. Bouterse hoopt dat Amerika verder zal gaan op het pad om de financiële crisis het hoofd te bieden. Dit pad is in 2008 ingezet.

De president merkt in zijn brief op dat de crisis in Amerika van invloed is op de internationale gemeenschap. Dit heeft hij eerder ook op diverse fora gezegd. Dit is een van de redenen waarom de landen binnen Unasur en Caricom een hechtere eenheid moeten wormen.

Bouterse feliciteert de familie van Obama en het volk van de VS met de tweede termijn van het staatshoofd. Hij blijft ook stilstaan bij het woord 'forward' dat de toon zette bij de verkiezingscampagne. Hij wenst hem veel succes bij de inspanningen om vooruitgang te brengen.

De president benadrukt de vriendschapsbanden tussen Suriname en de VS en kijkt uit om hem te ontmoeten op internationale fora. Hij wenst hem Gods zegen toe.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May