Openbare vergadering DNA donderdag afgeblazen
31 Oct 2012, 20:45
foto


De openbare vergadering van De Nationale Assemblee die gepland was voor donderdag, gaat niet door. De regering heeft meer tijd nodig om de vragen die gesteld zijn over het 'Huisvestingsplan 2012-2017' te beantwoorden. Het parlement heeft in de eerste ronde indringende vragen gesteld over de ontwerpbegroting. De oppositie heeft enorm veel kritiek geleverd op het plan.

De leden van De Nationale Assemblee zijn vanavond op de hoogte gesteld dat de openbare vergadering is afgeblazen. "Namens de Voorzitter deel ik u mede dat de OPENBARE VERGADERING van morgen 1 november geen voortgang vindt, vanwege het feit dat de Regering meer tijd nodig heeft voor het voorbereiden van de beantwoording", kregen de assembleeleden via hun e-mailadres te horen van de griffie.

De parlementariërs hebben echter geen vrije dag. Er is een huishoudelijke vergadering gepland voor morgen. Diverse commissie van rapporteurs zullen de preadviezen uitbrengen van de begrotingen van verschillende ministeries. Een deel van de preadviezen is al goedgekeurd.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May