Politie treedt op bij actievoerende ouders
31 Oct 2012, 12:23
foto
Ouders op weg naar OS Sophia's Lust 1


De politie heeft vanmorgen moeten ingrijpen bij de actievoerende ouders van de Openbare School Sophia’s Lust1. De politie heeft twee ouders, die boos waren, afgevoerd. De ouders hadden de weg gebarricadeerd, waardoor er enorme files op de weg waren.


Veel automobilisten die op weg naar het werk waren, belandden in deze file. De Sophia’s Lustweg was gebarricadeerd en haast alle ouders waren op straat. Voorzitter van de oudercommissie, Firos Abdoelrahaman, zegt aan Starnieuws dat de actie gewoon zal doorgaan. Steeds meer ouders sluiten zich aan en ze kunnen de houding van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling niet snappen.

Volgens Aldoelrahaman zijn de twee ouders die zijn afgevoerd, uit boosheid te keer gegaan tegen de agenten. De school kan niet draaien. Abdoelrahaman vertelt dat een deel van de ouders zich nu naar het politiebureau zal begeven, maar dat de actie onverkort doorgaat totdat er een oplossing komt. "Een oplossing in samenspraak en niet een die het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling oplegt."
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May