Abdoel: Terrein heeft niks met amnestiewet te maken
31 Oct 2012, 08:00
foto
Uit de bereidverklaring blijkt dat het terrein is aangevraagd op 12 december 2011.


Assembleelid Amzad Abdoel (Mega Combinatie/NDP) vindt dat er een hetze tegen hem wordt ontketend. Hij heeft een bereidverklaring overgelegd aan Starnieuws waaruit blijkt dat hij op 12 december 2011 een terrein heeft aangevraagd op Leiding 8. Hij vindt dat Sheilendra Girjasing (Nieuw Front/VHP) opzettelijk leugens vertelt door te stellen dat hij voor de aanname van de amnestiewet in april dit jaar is beloond.

Abdoel wijst erop dat hij sinds vorig jaar de aanvraag voor de ruim 1.4 ha heeft gedaan. "Toen was er geen sprake van een amnestiewet. Het is puur politiek om de uitgifte van de grond te koppelen aan de amnestiekwestie", stelt de parlementariër. Hij zegt dat hij veel heeft moeten lopen om de stukken rond te krijgen en daarvoor alle normale procedures heeft bewandeld die nodig zijn.

De parlementariër merkt op dat hij niet eerder in aanmerking is gekomen vanuit de staat voor een stukje grond. "Ik wil een huis bouwen en aan tuinbouw doen. Daarvoor heb ik het terrein aangevraagd," deelt Abdoel mee. Hij vindt dat deze zaak gebruikt wordt om hem politiek te breken. Hij vindt het erg dat op deze manier omgesprongen is met de aanvraag en tegen beter weten in, wordt er een andere draai hieraan gegeven.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May