Jeugdparlement oriënteert zich in Nickerie
28 Oct 2012, 04:00
foto
De delegatie van het Jeugdparlement geeft uitleg over het oriëntatie bezoek in Nickerie. Jeugdparlementariër Regillio Dors van het rijstdistrict is aan het woord. Naast hem voorzitter Darryl Boetoe. Links collega Sharista Baidjnath Panday.


Een delegatie van het Jeugdparlement, onder leiding van voorzitter Darryl Boetoe, oriënteert zich dit weekend in Nickerie. De jeugdigen hebben de kindertehuizen Gaytree, Open Poort en Zuster Dankers Centrum bezocht. Ook het jeugdcellenhuis Waldeck is aangedaan.

Boetoe zegt dat de problemen waarmee jongeren te maken hebben in kaart worden gebracht. Er is gesproken met diverse organisaties die zich bezighouden met jongeren. De bedoeling is om de bevindingen door te spelen naar de beleidsmakers. Door deze oriëntatie wil het Jeugdparlement meer contact hebben met zijn doelgroep.

Voor zondag is een bijeenkomst met jongeren van Post Utrecht gepland. Na dit bezoek zal het Jeugdparlement evalueren en ook bezoeken andere randdistricten plannen. De delegatieleden hebben zaterdagmiddag ook meegelopen met de Pink Ribbon loop, waar er ook contacten gelegd zijn met enkele jeugdgroepen die hebben geparticipeerd.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May