Extra KLM-wintervlucht route Paramaribo-Amsterdam
25 Oct 2012, 19:30
foto


De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM) introduceert in de winterperiode een extra vlucht op route Paramaribo-Amsterdam. Deze vlucht zal op de maandag zijn in de periode 3 december tot en met 28 januari. In dit hoogseizoen wordt de frequentie van vluchten met de KLM uitgebreid naar vier keren in de week. Nu dus op de dinsdag, donderdag, zaterdag en de extra vlucht op de maandag.

Country manager van de KLM Arthur Dieffenthaler zegt aan Starnieuws dat de vliegmaatschappij continue haar netwerk bekijkt en waar mogelijk het vliegschema aanpast. Er wordt gekeken naar de vraag vanuit de markt. Evenals afgelopen zomerseizoen heeft de KLM besloten om in het hoogseizoen vier maal per week te vliegen op de route Amsterdam-Paramaribo. Met de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij is hierover geen afstemming geweest omdat er geen samenwerking is tussen de beide vliegmaatschappijen.

Aanmeldtijden ook gewijzigd
Met het nieuwe schema zijn ook de vertrek- een aanmeldtijden van de KLM gewijzigd. Op donderdag en zaterdag is het vertrek om 19:35. Passagiers kunnen inchecken tussen 14:35 uur en 17:35 uur. Deze vertrek- en inchecktijden zijn ook van toepassing op de maandagvlucht, van 3 december tot en met 28 januari. Op de dinsdag is er een afwijkend vliegschema. Het vliegtuig vertrekt dan om 22:00 uur. De inchecktijd op dinsdag is van 17:00 uur tot 20:00 uur.

De KLM wijst er wel op dat reizigers die zich later dan de aanmeldtijd, dat is twee uur voordat het vliegtuig opstijgt, aanmelden bij de incheckbalie op de Johan Adolf Pengel luchthaven, niet mee kunnen met de vlucht. Zij moeten dan een nieuwe ticket aanschaffen voor een andere vlucht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May