Tennis vereniging Torarica wint groots van NTC
22 Oct 2012, 01:00
foto


De tennissers van Hotel Torarica hebben dit weekend groots gewonnen van de Nickerie Tennis Club (NTC). Vanaf 2009 spelen deze twee clubs op basis van uit en thuis elk jaar een toernooi. NTC won de eerste maal, in 2010 ging de winst naar Torarica. NTC won vervolgens weer in 2011 en dit weekend overklaste Torarica de Nickerianen. Dit brengt de stand is dus 2-2.

Hotel Torarica heeft als inzet een glazen schaal waarop Torarica en een tennisser zijn afgebeeld, geschonken als prijs voor de vereniging die het toernooi drie keer wint. De laatste wedstrijd zal dus volgend jaar in Nickerie gespeeld worden. Torarica won zeven van de acht gespeelde wedstrijden. NTC heeft slechts één wedstrijd kunnen winnen. Het team van Torarica bestond uit spelers van weleer zoals: John Goede, Cornel Wijngaarde, Leo en Robert Jong Piang Ki, Brenley Lewis, Terry Singh, Rob van Petten Soegrim Baldew, Karel Visnudath en Gaffar.

Voor NTC kwamen uit Roy Ramrattan, Vincent Amatali, Jan Abink, Ben Lieveld, Winfred Simons en Prietipal Mahabier. Zeker vier van de NTC spelers zijn niet komen opdagen waardoor de spelers die zijn meegereisd, uitgeput raakten van de wedstrijden. Het werd toch een sportief weekend en volgens de heren van NTC zijn de mensen van Torarica gewaarschuwd, want de prijs zal volgend jaar voorgoed in Nickerie blijven.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May