Trainer Robinhood ondanks overwinning niet tevreden
21 Oct 2012, 19:00
foto
Eduard Redjosentono van Robinhood


Trainer Eduard Redjosentono van Robinhood is niet tevreden met de wedstrijd die zaterdag is gespeeld tegen SNL. De landskampioen heeft deze ontmoeting met 1-0 gewonnen. "We hadden meer uit deze wedstrijd moeten halen, onze spitsen misten de koelbloedigheid om de geschapen kansen om te zetten in doelpunten", zegt de coach.

Redjosentono zegt dat in de tweede helft het wel gelukt is om SNL onder druk te zetten. Maar het resultaat had beter kunnen zijn. "Men moet Robinhood niet onderschatten, het is een nieuwe ploeg en we werken nog aan zaken die schorten
aan het team. De trainingen moeten beter bezocht worden, zodat we het maximale eruit kunnen halen", voert de trainer aan. Robinhood gaat nog steeds voor prolongatie van het kampioenschap.

Ook de trainer van SNL, Imro Sleur, is niet tevreden over het spel van zijn ploeg. "Ik had meer verwacht, we gaan maandag op de training zaken die fout zijn gegaan tegen Robinhood, proberen te corrigeren. SNL komt woensdag weer in actie tegen de ploeg van Boskamp. Deze club verloor met 4-0 van Inter Moengotapoe zondag in het Ronnie Brunswijk stadion.

Imro Redmond


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May