Leger des Heils krijgt nieuwe leiding
18 Oct 2012, 09:30
foto
Kapitein Joan Cantave en haar echtgenoot majoor Jean-Miller Cantave


Majoors Vilece en Joan Thomas nemen vanaf 2 november de leiding over bij het Leger des Heils Suriname. Vilece is geboren in Haïti en Joan Thomas komt uit buurland Guyana.

Met de komst van de nieuwe leiding vertrekken de huidige regionaal commandanten majoor Jean-Miller Cantave en zijn echtgenote kapitein Joan Cantave. Het echtpaar begint volgend maand zijn nieuwe uitdaging als senior education officers in het opleidingsinstituut van Leger des Heils Jamaica in Kingston. Voor Joan betekent het dat zij teruggaat naar haar geboorteland.

Het koppel Cantave heeft 3,5 jaar de leiding gehad over het kantoor van Leger des Heils in Suriname. Jean-Miller en zijn vrouw hebben zich vooral ingezet voor de renovatie en nieuwbouw van de verschillende gebouwen van de organisatie. In veel gevallen zijn de werkzaamheden in afrondende fase. Ze hebben ook geprobeerd het afnemend aantal leden van de kerk te stuiten en meer mensen kennis te laten maken met het woord van God.

Onder het Leger des Heils Suriname valt de verantwoordelijkheid van het kinderhuis Ramoth, bejaardenhuis Emma, het sociaal opvanghuis Sociaal Centrum, de kerken aan de Henck Arronstraat, te Pontbuiten en Nieuw Nickerie. Vooral de jaarlijkse kerstpottenactie van het Leger des Heils is populair.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May