Politieberichten: drugsaanhoudingen
16 Oct 2012, 16:30
foto


De politie heeft de afgelopen week verschillende aanhoudingen gepleegd en enkele drugszaken opgelost.
De 24-jarige J.B. is op woensdag 10 oktober gearresteerd door de Anti Narcoticabrigade. J.B. had eerder een doos met kokospoeder vermengd met cocaïne ter verzending aangeboden op een postkantoor. Ook de verstrekker van de drug, de 37-jarige R.W. is aangehouden. De kokospoeder vermengd met cocaïne heeft een brutogewicht van 270 gram.
Met de aanhouding van R.W. is ook een andere drugssmokkelzaak opgelost. Het betreft ook verzending van cocaïne in een postpakket op 22 juni van dit jaar. De cocaïne was toen in speelgoed verborgen. Het betrof in deze 560 gram cocaïne.

Vrijdag 12 oktober hield de politie drie personen aan in een woning te Meerzorg. Bij hun is in totaal 30 gram cocaïne aangetroffen. Op dezelfde dag heeft het B.I.D.-team ook twee vrouwen met de Surinaamse nationaliteit op de J.A. Pengel luchthaven aangehouden, toen bleek dat zij cocaïnebolletjes geslikt hadden.

Op donderdag 11 oktober heeft de douane de 19-jarige M.L. gevangen genomen toen die een koffer naar het buitenland wilde verzenden waarin cocaïne verborgen was. Het gaat om 21 gram cocaïne, die in de voetsteunen van de koffer was verstopt.

Alle acht verdachten zijn in verzekering gesteld en de cocaïne is in beslag genomen. Deze zaken worden door de Anti Narcoticabrigade onderzocht.



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May