Onderwijsproces Havo 2 nog niet opgestart
11 Oct 2012, 10:02
foto


Het onderwijsproces op Havo 2 is nog niet opgestart. De leraren op deze school willen eerst duidelijkheid hebben over de positie van de interim-manager die aangesteld was. "Wij hebben een oplossingsmodel ontvangen van het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling maar moeten nog enkele zaken natrekken", zegt Wilgo Valies, voorzitter van de Bond van Leraren (BvL) aan Starnieuws.

Valies bevestigt dat er nog geen les wordt gegeven. De leraren zijn wel op school, maar er moet eerst duidelijkheid komen op enkele punten van het oplossingsmodel. In dit stadium wil de vakbondsleider niet veel kwijt.

"Wij willen niet dat er misverstanden ontstaan over voorstellen die zijn gedaan. Daarom is het nodig om de duidelijkheid te verkrijgen, voordat wij kunnen beginnen", zegt Valies. Hij verwacht dat dit niet veel tijd in beslag zal nemen. Vorig jaar hadden leraren van Havo 2 het vertrouwen opgezegd in de directeur. Er was een interim-manager benoemd die moest zorgen voor normalisatie van de verhoudingen. Deze kwestie sleept zich nog voort in het nieuwe schooljaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May