NDP verkoopt goedkope levensmiddelen in Nickerie
07 Oct 2012, 07:00
foto
NDP-Nickerie is bezig met verkoop van levensmiddelen tegen de kostprijs.


De Nationale Democratische Partij (NDP) is in Nickerie al ruim vier weken bezig met verkoop van goedkope levensmiddelen. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de samenleving om wat extra te kunnen inkopen. Er zijn 29 items op de lijst van goederen en die zijn in alle ressorten op meerdere plaatsen verkrijgbaar, tegen de kostprijs.

De partij heeft in samenwerking met B&B trading goederen gekocht die dan weer verkocht worden voor zeker 10% goedkoper dan de lokale winkels en supermarkten. De goederen zijn tevens 2 tot 4 % goedkoper dan de groothandel. Asraf Mohamed zegt aan Starnieuws dat hij heel blij is met dit initiatief omdat hij zeker per item SRD 1 tot 2 goedkoper uitkomt dan bij de supermarkt. Het zou goed zijn als de NDP-verkooppunten elke dag zouden kunnen verkopen.

De voorzitter van NDP Nickerie, Roy Dalloesingh, geeft aan dat door logistieke en andere zaken er gekozen is om alleen op de zaterdag te verkopen. Enkele van de prijzen zijn: een baal toiletpapier SRD 18, een liter soya olie, SRD 5,60 een zak super rijst van 5 kg SRD 11 en 5 kg aardappelen kost SRD 8,50. Dalloesingh deelt mee dat de partij geen winst maakt, de leden komen helpen om de goederen te verpakken en “zo hebben wij niet de extra kosten die de winkelier heeft. Het is allemaal sociaal werk dat wordt verricht”.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May