Nickerie bijzonder druk dit weekend
29 Sep 2012, 16:00
foto
Lange rijen bij de kassa's in de winkels van Nickerie.


In Nieuw Nickerie is het vandaag erg druk. Veel mensen doen op de laatste dag nog hun inkopen voor de school. Vooral de winkels die schoolspullen verkopen, zijn verschrikkelijk druk. Daarnaast zijn veel mensen uit Paramaribo in Nickerie voor onder andere de 'Parbo night', die vanavond wordt gehouden. De logeergelegenheden zijn overbezet.

De mensen die hun inkopen doen, zeggen dat ze laat salaris hebben ontvangen. Anderen vertellen dat de kinderen op vakantie waren en nu terug zijn. De ouders hebben op hun kinderen gewacht om samen de inkopen te kunnen doen. Het wachten op salaris is het belangrijkste reden waarom tot op het laatst is gewacht.

Winkelier Antoine Elias zegt aan Starnieuws dat hij gemerkt heeft dat de meeste mensen wachten tot het laatste moment om hun inkopen te doen. “Voor ons als winkelier is het logistiek moeilijk hanteerbaar. Voor de klanten is het ook niet prettig want dan vinden zij ook niet alles wat zij nodig hebben, het is dan kort dag om het voorraad aan te vullen”, legt hij uit.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May