Dc Ramdhani voert waterdistributie Saramacca op
25 Sep 2012, 06:00
foto
Deze watertruck is ter beschikking van het districtscommissariaat Saramacca.


Districtscommissaris (dc) Aroenkoemar Ramdhani van Saramacca heeft de distributie van drinkwater opgevoerd. Voortaan zal er gedurende de droge periode twee maal per week drinkwater worden gedistribueerd. Dit initiatief is door de dc ondernomen, nadat het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen een watertruck ter beschikking van het districtscommissariaat heeft gesteld. Dit zegt dc Ramdhani aan Starnieuws.

Ramdhani merkt op dat de waterdistributie gratis is. Er is ook een aannemer aangetrokken voor het werk. Deze zal wekelijks een keer de locaties aandoen en de watertruck distribueert het drinkwater dan een tweede keer in dezelfde week. De dc zegt opgelucht te zijn met deze hulp, omdat er grote behoefte is aan drinkwater.

Het district is in vier blokken verdeeld en voor elk blok wordt er twee dagen uitgetrokken om zo de plaatselijke bevolking te voorzien in de drinkwaterbehoefte. De distributie van het drinkwater geschiedt op de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Volgens Ramdhani zal er op de dinsdag aandacht besteed worden aan zeer dringende gevallen of calamiteiten. Ook doet hij een beroep op de bewoners om zuinig om te gaan met het drinkwater.

Wanita Ramnath



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May