Extra politiecontrole in Para, Wanica en Brokopondo
22 Sep 2012, 22:30
foto
Districtscommissaris Jerry Miranda


Zondag en het komende weekend zullen extra politiecontroles plaatsvinden in de districten Para, Wanica en Brokopondo. Het zal extra druk zijn in deze districten waar veel dagjesmensen de vakantieoorden bezoeken. De weggebruikers worden van te voren gewaarschuwd dat de politie streng zal optreden tegen overtreders van de wet.

Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Para zegt aan Starnieuws dat hij liever de mensen vooraf waarschuwt dat er met de wet in de hand opgetreden zal worden. Hij wil dat zaken soepel verlopen. Deze zondag zal er extra politie op de been zijn, omdat veel mensen in de middag en avond terugkeren naar Paramaribo.

Samenwerking zal effect hebben
Door de samenwerking met de politie van Brokopondo en Wanica kan er effectiever worden opgetreden. De controle zal in drie districten worden gehouden, waarbij de politie-units elkaar kan assisteren. Miranda doet ook een beroep op de weggebruikers om geen rommel op straat te gooien. "Er wordt veel aan gedaan om het district schoon te houden, maar elke dag wordt er weer vuil gesmeten. Dit vind ik heel erg", zegt Miranda.

De vorige week was het ook misgegaan bij het veer van Carolina, waar vechtpartijen waren ontstaan. De politie had het toen laten afweten. "Nu is alles uitgesproken en de politie is samen met de militairen ter plekke", deelt de dc mee. Hij hoopt dat alles rustig zal verlopen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May