‘Mamanten Taki’ mogelijk niet meer op de beeldbuis
22 Sep 2012, 08:00
foto


Het Televisie en Radioprogramma ‘Mamanten Taki’, zal naar alle waarschijnlijkheid niet meer verschijnen. Het programma dat live werd uitgezonden via de Surinaamse Televisie Stichting (STVS) en de Stichting Radio omroep Suriname (SRS) ondervindt veel problemen.

Regisseur Borger Breeveld zegt aan Starnieuws dat er een onderbreking is geweest van een maand in augustus vanwege de Olympische Spelen. Nadien was het de bedoeling dat het programma zou worden hervat. “Maar ik weet niet of er nog animo is bij de programmamakers”, zegt Breeveld.

Faciliteiten nodig
De regisseur zegt de indruk te hebben dat onderschat wordt hoe hard er gewerkt moet worden aan een dergelijk programma en dat er volop inzet en faciliteiten voor nodig zijn. “Als ambtenaar kan je niet aan zo een programma werken”, meent Breeveld. Volgens hem ligt het zeker niet aan de twee presentatoren, Lloyd Groenewoud en Carlos Lindveld. “Die mannen werken als paarden, maar als je ze op dit niveau door wil laten gaan, zal je er veel meer in moeten steken”, zegt Breeveld.

De regisseur is er zeker van dat het programma is aangeslagen bij het publiek en dat het concept goed is maar er moet veel worden bijgeschaafd. “Maar daar moet je de juiste mensen voor hebben, de logistiek moet er zijn en ook instelling”, meent Breeveld. Volgens hem kan alles nog gedaan worden om het programma door te laten gaan, maar er zal een goede evaluatie gemaakt moeten worden en de voorzieningen dienen er ook te zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May