Acht drugsverdachten aangehouden dit weekend
17 Sep 2012, 14:30
foto


Het BID-team op de Johan Adolf Pengel luchthaven had dit weekend veel werk aan drugsverdachten. In totaal is acht kilogram cocaïne onderschept en acht verdachten zijn gearresteerd. Ook een vrouw die cocaïne bolletjes had geslikt én verstopt in haar vagina, viel door de mand.

De 33-jarige Nederlander B.T. is vrijdag op Zanderij aangehouden, nadat vier kilogram cocaïne werd ontdekt in citroenen, noten en antroewa’s.

Dezelfde dag werd de 28-jarige C.S. en haar jongere broer F.S. (22) op de luchthaven aangehouden. C.S. had cocaïne bolletjes geslikt en een zogenaamde ‘vaginabol’ in haar geslachtsdeel gestopt .F.S. had bolletjes geslikt en verstopt in zijn reisbagage. Zij hebben beiden de Nederlandse nationaliteit.

De 34-jarige Surinamer R.G. is zaterdag aangehouden, nadat rond de vier kilogram cocaïne in zijn reisbagage werd ontdekt. De drug was verstopt in achttien sinaasappels.

Leden van de anti Narcotica-Brigade hebben zaterdag drie mannen gearresteerd in verband met een zaak waarbij een verdachte op donderdag door de douane is aangehouden toen in een doos die hij wilde posten, cocaïne is ontdekt. In die doos is rond de 130 gram cocaïne aangetroffen. Nader onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de drie mannen, die vermoedelijk betrokken zijn bij de poging tot verzending van de doos met daarin de cocaïne. In de woning van één van de drie mannen is ook nog ongeveer 1800 gram marihuana en iets meer dan 33 gram hasj aangetroffen. Dit meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May