Digicel schenkt scholen binnenland 2000 pakketten
14 Sep 2012, 16:10
foto
De topman van Digicel, Hans Lute, overhandigt symbolisch een schoolpakket aan Bert Eersteling, hoofd Onderwijs Binnenland. (Foto: Digicel)


Telecombedrijf Digicel ondersteunt Onderwijs Binnenland met 2000 schoolpakketten ter waarde van ruim US$ 35.000. De schooltassen moeten de hele periode meegaan en zijn van bijzonder goede kwaliteit. De CEO van Digicel Suriname, Hans Lute, overhandigde de donatie vandaag aan Bert Eersteling, hoofd Bureau Onderwijs Binnenland. De pakketten zijn bestemd voor tien scholen in het binnenland.

De geste bestaat uit tweeduizend schooltassen met inhoud die bestemd zijn voor scholen te Guyaba, Gakaba, Pikin Saron, Abenaston, Wanhati, Godo Olo, Brownsweg, Nason, Donderskamp en Paloemeu. Lute deelt mee dat voor deze scholen is gekozen omdat de leerlingen daar minder kansen hebben.

Positief impuls
Digicel is zich er bewust van dat er veel minder draagkrachtige ouders zijn, die wel hun kinderen naar school wensen te sturen. Daarom is hierop ingespeeld. "Wij hopen dat deze gift een positieve impuls zal geven aan de leerlingen en dat zij ook goede leerprestaties zullen leveren het komend schooljaar”, stelt Lute.

Eersteling is Digicel erkentelijk voor dit gebaar. Er zal voor gezorgd worden dat de pakketten goed terecht komen. Hij deelt mee dat in het binnenland steeds betere prestaties worden geleverd. Dit jaar zijn meer kinderen geslaagd in vergelijking met het jaar daarvoor.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May